Moustique ICT - wat doen we

Met deze services hopen we u binnenkort van dienst te mogen zijn

Of het nu gaat om de bouw van een website, een webshop of een bedrijfsnetwerk, bij Moustique ICT bent u voor elk budget aan het juiste adres.

website ontwerp en bouw

We gaan met u het gesprek aan om op basis van een inventarisatie van uw eisen en wensen een globale opzet voor uw website te maken. Als duidelijk is wat u wilt schetsen we voor u hoe de website er uit zou kunnen zien en maken we een gerichte offerte. Dit doen we kostenloos, want we geloven in een goede voorbereiding om verrassingen bij de bouw van de website te voorkomen. Bij accoord op de offerte gaan we voor u aan de slag! We leveren de website niet ineens op, maar laten we deze steeds zien als er onderdelen klaar zijn, zodat u een indruk krijgt van het eindresultaat en bijtijds kunt aangeven of er nog wijzigingen nodig zijn. Mocht u de website zelf willen beheren, dan verzorgen we gedurende de bouw van de website voor de opleiding en documentatie.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een afspraak!

website beheer

Ons uitgangspunt dat wij een compleet werkende website voor u opleveren, waarop u vervolgens zelf het onderhoud kunt doen. Dit is voor u vanuit kostenoverwegingen verreweg het meest interessant. Bij de bouw van de website gebruiken we een beheersysteem dat u in de loop van het bouwen van de website leert kennen en waarop u volledige toegang krijgt. Hiermee kunt u zelf uw website actueel houden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat u besluit om uw website niet zelf te willen onderhouden. Dat begrijpen we ook. In dat geval kunnen wij dit voor u doen. Hiervoor maken we dan in gemeenschappelijk overleg beheerafspraken, zodat van tevoren duidelijk is welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een afspraak!

office toepassingen

Als u werkt met Microsoft Office (bijvoorbeeld Word, Excel, Outlook) dan bent u vertrouwd met deze pakketten en heeft u al veel informatie hierin opgeslagen. Het is alleen vaak wel veel werk om deze informatie bij elkaar te voegen of netjes te presenteren. Wij kunnen u hierbij helpen door bijvoorbeeld nette brief- of factuursjablonen te maken, maar ook door bijvoorbeeld de informatie uit Excel of Outlook geautomatiseerd te combineren in Word documenten. Denk bijvoorbeeld aan facturen die u kunt maken op basis van Excel lijsten of brieven aan contactpersonen in Outlook.

Herkent u zich in deze problematiek en wil u hier iets aan doen? Neem dan contact met ons op.

automatiseringsadvies

Maakt u al gebruik van automatiseringstoepassingen en bent u wat minder tevreden of benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Bent u nog niet geautomatiseerd en wilt u graag weten welke automatiseringsmiddelen u kunt inzetten en wat dat nu precies betekent?

Neem dan contact op en we leggen u in een oriënterend gesprek graag uit wat Moustique ICT voor u kan betekenen.