Moustique ICT - wie zijn we

We stellen ons graag voor...

Moustique ICT

is een klein en dynamisch automatiseringsbedrijf uit Haarlem, gericht op automatiseringsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. We zijn in 2010 opgericht en bedienen een kleine, maar trouwe klantenkring. Onze naam ontlenen we aan de bijnaam van de Haarlemmers ('mug' - op zijn Frans 'moustique').

Net zoals u houden wij ook niet van poespas. We spreken daarom in duidelijke taal en maken heldere afspraken, zodat uw automatisering voor u geen gedoe en gezeur oplevert.

De kracht van Moustique ICT is onze jarenlange ervaring met automatisering in de detailhandel, waardoor we ons uitstekend in uw positie kunnen verplaatsen en graag met u meedenken om tot de optimale oplossing voor uw vraag te komen. Onderwerpen als kostenbesparing en efficiency staan hierbij voorop.

In onze aanpak staat betrokkenheid bij onze klanten centraal. We inventariseren daarom altijd eerst uitvoering uw wensen en eisen en vertalen dit daarna in een begrijpelijk plan. Dit geeft garantie op een goed resultaat en een hoge tevredenheid bij onze klantenkring.
Wij geloven daarbij in een duurzame samenwerking, waarbij we beide baat hebben, elkaar versterken, en van elkaar kunnen leren.

Door onze betrokkenheid zorgen we ervoor dat we samen komen tot een oplossing die past binnen uw organisatie en budget.

Wij zorgen ervoor dat uw automatisering werkt zodat u zich kunt bezighouden met uw dagelijkse werk!

NeemĀ contact met ons op om samen te bepalen welke oplossing voor u het best past.
We hopen u graag binnenkort als klant te mogen begroeten.